Rezultate in alte crescatorii

NOU

Rezultate cu porumbeii mei in alte crescatorii

2017

Din nou avem vesti de la crescatorii care au fost multumiti cu porumbeii nostrii.

  • Loc 1 Judet Bacau Zamosc 537 km (porumbelul este reprodus in crescatoria Saitis Vasile. Porumbel reprodus direct dintr-o femela din crescatoria Ferma Enache din vaslui)

Loc 16 Viteza Maturi Judet Neamt.

  • Original Ferma Enache(Achizitionat de catre domnul Cioanca Iulian)
  • LOC: 16 0286648-13 / Cioanca Iulian Catalin / NT265 / P.neamt
    Distanta Punctaj Loc Concurs Data Lansati Tip
    138264 15.68 17 Darabani 10.06.2017 1084 C
    137917 38.52 77 Darabani2 01.05.2017 1999 C
    407462 54.41 330 Medyka 11.05.2017 6065 G
    138624 110.34 64 Darabani 24.06.2017 580 C
    140327 149.93 527 Darabani1 26.04.2017 3515 G

Loc 6 AS Maraton Tineret pe judet Bacau

  • Reprodus dintr-o Femela Originala Ferma Enache, oferita cadou domnului Saitis vasile din Moinesti Jud Bacau. Felicitari pentru rezultat.
  • LOC: 6 0560543-16 / Saitis Vasile / BC320 / Moinesti
    Distanta Punctaj Loc Concurs Data Lansati Tip
    1012988 24.98 54 Seta 16.06.2017 2162 Z
    1124000 53.50 194 Code 08.07.2017 3626 J
    1106917 158.27 396 Birzai National 30.07.2017 2502

Prima etapa de fond pe 2017 pe Bacau, aduce o bucurie mare crescatoriei noastre

  • LOC 10/4487p  – Zamosc 534 km – Saitis Vasile ( femela este reprodusa dintr-o femela din crescatoria FermaEnache)

  • Loc 99 – Medyka  407 kmCioanca Iulian Catalin NT ( Porumbel Achizitionat din crescatoria Ferma Enache) M 0286648 – 13

 

Rezultate 2016 cu porumbei din crescatoria FermaEnache

Crescatoria Cioanca Iulian Catalin(Neamt)

Acesta este un fiu dintr-un mascul cumparat din crescatoria Ferma Enache

 

0467612-14 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip TP
1. Cycow 21.05.2016 542702 2239 154 68.78 DEMIFOND+FOND C
2. Cycow 04.06.2016 542681 8609 765 88.71 DEMIFOND+FOND GJ
3. Milanow 25.06.2016 584185 3753 450 119.90 DEMIFOND+FOND Z


Prorumbei cumparati direct din crescatoria mea – zburati de domnul Iulian-Catalin
 Crescatoria Cioanca Iulian-Catalin (Neamt)

2016

0286648-13 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip TP
1. Ulma 29.04.2016 132483 2036 230 112.97 VITEZA C
2. 0286649-13 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip TP
1. Medyka 06.05.2016 407431 2130 422 198.12 VITEZA+DEMIFOND C
2. Byalistok 04.06.2016 742684 3994 702 175.76 MARE FOND Z

2015

0286648-13 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip TP
1. Medyka 03.05.2015 407526 1957 51 26.06 VITEZA+DEMIFOND C
2. Darabani 09.05.2015 145069 1304 54 41.41 VITEZA C
3. Darabani 24.04.2015 145079 8713 419 48.09 VITEZA GJ
4. Cycow 16.05.2015 542706 1889 11 5.82 DEMIFOND+FOND C
0286649-13 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip TP
1. Losice 1 30.05.2015 637927 12567 136 10.81 DEMIFOND+FOND GJ

Crescatoria Rebegea Toma din Vaslui

Acesti 2 frati sunt reprodusi dintr-o femela din Crescatoria Enache Laurentiu  achizitionata in 2007

1134224.08  Norma Fond+ Maraton  2011-2012

1134224-08 VS6 / REBEGEA TOMA
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Rozan 18.06.2011 836169 1695 93 54.87 MARATON C=/J=Vaslui
2. Rozan 2 10.07.2011 841114 846 166 196.22
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Tomaszow 19.05.2012 534235 2978 211 70.85 DEMIFOND+FOND C=Husi/J=
2. Lublin 03.06.2012 641043 2416 319 132.04 FOND C=/J=Vaslui
3. Dabrowa 06.07.2012 848046 1206 222 184.08 MARATON C=/J=Vaslu

0317821.09 Norma Fond+Maraton 2012

0317821-09 VS6 / Rebegea Toma
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Tomaszow 19.05.2012 534235 2978 532 178.64 DEMIFOND+FOND C=Husi/J=
2. Lublin 03.06.2012 641043 2416 360 149.01 FOND C=/J=Vaslui
3. Rozan 16.06.2012 841512 4595 422 91.84 MARATON C=1/J=
4. Dabrowa 06.07.2012 848046 1206 235 194.86 MARATON C=/J=Vaslui

Crescatoria Eni Dan din Vaslui

0561498.10 Aceasta femela este reprodusa in crescatoria Enache Laurentiu si oferita cadou domnului Eni Dan

Iata si o parte din rezultatele femelei 0561498.10

Loc 2 derby Putna 2010

Zburata Berlin 1200 km 2012

Crescatoria Eni Dan din Vaslui

Femela 0100515.2012 Este reprodusa dintr-un mascul din crescatoria Fermaenache-Vaslui

  • Loc 3 Fond Tineret 2013 Judet
  • Loc 2 Fond Tineret 2013 Club
LOC: 3 0100515-12 / Eni Dan / VS105 / Vaslui
Distanta Punctaj Loc Concurs Data Lansati Tip
633097 9.75 19 Lublin 09.06.2013 1949 J
526310 18.45 48 Tomaszow 25.05.2013 2607 J
837502 70.46 297 Rozan 22.06.2013 4215 G
TOTAL: 1996909 98.66

Frate de cuib cu femela 0100515

0100516-12 VS105 / Eni Dan
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Lublin 09.06.2013 633097 1949 67 34.38 FOND C=/J=Vaslui
2. Rozan 22.06.2013 837502 1624 265 163.18 MARATON C=/J=Vaslui

 Crescatoria-Cioanca Iulian Catalin- Piatra Neamt

A achizitionat pui de la mine in 2013 si a zburat trei din acei pui:  0286648-13, 0286649-13, 0286643.13

 0286643-13 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Ulma 1 10.08.2013 134922 1502 213 141.81 VITEZA C=2/J=
0286648-13 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Ulma2 07.09.2013 134932 578 104 179.93 VITEZA C=2/J=
2. Cycow 31.08.2013 538094 1582 307 195.67 DEMIFOND+FOND C=/J=
0286649-13 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Przemysl 17.08.2013 407654 1452 259 178.37 VITEZA+DEMIFOND C=P.neamt/J=

 

INDELING NO CONTEST. 1 / Organisator: Neamt
CATEGORIE – SPEED
27/04/2014 – Darabani 

 

79 Cioanca Iulian Catalin NT265 P. Neamt P. Neamt 144 270 0286648 2013 M 1 09 26 55 131.9167 1.093,64 9.10 1

 

CLASAMENTUL CONCURSULUI NR. 3 / Organizator: Neamt 
CATEGORIA – VITEZA+DEMIFOND 
09.05.2014 – Medika 

PORUMBEI ANGAJATI: 5669
PORUMBEI CLASATI: 1134
102 Cioanca Iulian Catalin NT265 P.neamt P.neamt 407551 0286649 2013 F 1 12 38 41 338.6833 1203.34 17.99 1

 

381 Cioanca Iulian Catalin NT265 P.neamt P.neamt 407551 0286648 2013 M 1 12 46 07 346.1167 1177.50 67.21 1

 

Crescatoria Eni Dan din Vaslui

0561498.10 Aceasta femela este reprodusa in crescatoria Enache Laurentiu si oferita cadou domnului Eni Dan

  • este mama lui: 0483562.2011 – 119 Nat Lebork 1121 km – 2014
  • este bunica lui: 0286530.2013 – 48 Nat Gdansk 1081 km – 

Crescatoria Rebegea Toma din Vaslui

Acest porumbel este fiu dintr-o femela achizitionata din crescatoria Ferma-Enache Vaslui

Fond Palmares 2012-2013

0317821-09 VS6 / Rebegea Toma
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip TP
1. Tomaszow 25.05.2013 534254 2607 438 168.33 DEMIFOND+FOND J
2. Lublin 09.06.2013 641041 1949 384 197.02 FOND J
3. Rozan 22.06.2013 845447 1624 183 112.68 MARATON J
0317821-09 VS6 / Rebegea Toma
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip TP
1. Chelm 07.06.2014 601410 2362 127 53.77 DEMIFOND+FOND J
2. Rozan 03.08.2014 836164 684 104 152.05 MARATON C

 Crescatoria-Cioanca Iulian Catalin- Piatra Neamt

Din masculul 0286648-13 achizitional in 2013, a reprodus porumbelul: 0467612.2014

  • 168 National General pui 2014
  • 37 Judet General pui 2014

 

Etape clasate 2014

0467612-14 NT265 / Cioanca Iulian Catalin
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip TP
1. Ulma 2 11.09.2014 134977 554 64 115.52 VITEZA C
2. Ulma 1 23.08.2014 134963 688 92 133.72 VITEZA C
3. Darabani 1 10.08.2014 146677 1402 199 141.94 VITEZA C
4. Medyka 17.08.2014 409439 1261 207 164.16 VITEZA+DEMIFOND C
5. Cycow 2 21.09.2014 552015 872 15 17.20 DEMIFOND+FOND C
6. Cycow 1 29.08.2014 542858 1414 28 19.80 DEMIFOND+FOND C
Anunțuri
1 comentariu

Un gând despre „Rezultate in alte crescatorii

  1. Ferma-Enache Vaslui

    Daca aveti porumbei din crescatoria nostra si v-au dat satisfactii, va rugam sa ne transmiteti si noua.
    VA MULTUMIM SI ASTEPTAM CU INTERES VESTI DE LA VOI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: