Cateva motive pentru a administra drojdia de bere la porumbei

Sursă excelentă de vitamine, proteine şi minerale, drojdia de bere este alimentul-m.pngmedicament. Este ideală pentru revigorarea şi energizarea organismului.Specialiştii spun că un consum regulat de drojdie de bere  ajuta la mentinerea formei fizice si
in acelasi timp reface corpul dupa efort.
În drojdie se află, pe lângă vitaminele complexului B, vitamina D, E, 16 din cei 28 de aminoacizi esenţiali, toate cele 18 minerale necesare corpului (printre care calciu, magneziu, fosfor) şi un număr de proteine importante într-un echilibru perfect pentru sănătate, făcând din drojdie un aliment preţios pentru orice fiinta vie, cu atat mai mult pentru porumbei.

Iata si cateva motive pentru a folosi drojdia de bere la porumbei:

  • Stimulează imunitatea. Răcelile şi bolile infecţioase se trateaza eficient cu drojdie de bere. Vitaminele şi mineralele, în frunte cu seleniul, îşi fac „datoria”: întăresc imunitatea şi scurteaza perioada de convalescenţă.
  • Tratează anemia. Drojdia este cea mai bună sursă de fier, depăşind inclusiv valorile conţinute în ficat. Se recomanda in special pentru perioada de crestere sau recuperare dupa efort. Dar merge administrata cu rezultate bune si in perioada de iarna, atunci cand porumbeii stau in cea mai mare perioada inchisi.
  • Intăreşte oasele. Vitamina K, bine reprezentată în compoziţia drojdiei de bere, intervine în procesul de  formare osoasă, fiind un factor esenţial în procesul de fixare a calciului.

Mai bine previi decat sa tratezi

Categorii: Fără categorie | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: